Kategorie prezentów

Bambusowa deska do krojenia z grawerem - Prosiak

deska do krojenia drewniana z grawerem prosiak
deska do krojenia z dedykacją na prezent prosiak
bambusowa deska do krojenia na prezent dla kucharza

Bambusowa deska do krojenia z grawerem - Prosiak

Kod produktu: 7347
Prezent Dostępny
Realizacja do 24h
Cena: 99.90

Zamów już teraz, a my wyślemy zamówienie w ciągu 24h.

Zamówienia realizujemy od poniedziałku do piątku. Warunki realizacji zamówienia są dostępne tutaj
Zadzwoń i zamów 17 2275 777

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od Poniedziałku do Piątku w godzinach 7:00 - 17:00

Masz pytania odnośnie produktu lub zamówienia?

Skontaktuj się z biurem obsługi klienta

Bambusowa deska do krojenia z grawerem - Prosiak

Efektowna deska do krojenia z grawerem będzie niezastąpionym gadżetem w kuchni. Elegancki wygląd sprawia, że może służyć nie tylko do przygotowania posiłków, ale może być również sposobem na ciekawe podanie przekąsek. Wykonana z trawy bambusowej odznacza się świetnymi właściwościami użytkowymi - jest twarda i szybkoschnąca. Ekologiczna deska bambusowa to świetna alternatywa dla tradycyjnych desek wykonanych z drewna czy tworzyw sztucznych. Wzbogacona o indywidualny grawer będzie również wspaniałym prezentem!

Parametry

  • drewno bambusowe bardzo odporne na ścieranie, działanie wilgoci i zabrudzenia.
  • przeznaczona do kontaktu z żywnością.
  • wymiary: 38 x 28 x1,5 cm
  • aby przedłużyć trwałość deski bambusowej, należy ją co jakiś czas „impregnować” oliwą spożywczą.

Grawer

Grawer wykonujemy techniką laserową, bezpośrednio na produkcie. Dzięki wykorzystaniu nowoczesnych maszyn, grawer jest niezwykle dokładny i trwały.

Personalizacja

Aby w pełni spersonalizować swój produkt, skorzystaj z edytora. Wprowadź tylko dane, które mamy umieścić na prezencie, a my zajmiemy się resztą.

.
Formy dostawy
Metody płatności

Bambusowa deska do krojenia z grawerem - Prosiak

bambusowa deska do krojenia na prezent dla kucharza
Krok 1: Podaj dane do personalizacji
Krok 2: Dodatki do prezentu
Krok 3: Uwagi do projektu
Krok 4: Podsumowanie

Loading...
Ładowanie ...